Violet Road spiller på Femund Lodge lørdag 23. juli 2022!

Skann QR-koden på plakaten eller klikk på denne linken for å sikre deg billetter:
https://www.ticketmaster.no/event/677861

Femund Lodge Violet Road 2022.jpg
Violet Road logo.jpg

Den nord-norske supergruppa Violet Road kommer til Engerdal, Elgå og Femund Lodge!
Vi vet at Violet Road har mange fans sørpå, ikke minst i Hamar- og Elverum-traktene. Dette er musikk det svinger av, sørg for å sikre deg billett i tide!

 

Når du tror du har bestemt deg for hva Violet Road er og ikke er, så kommer det en ny låt og et nytt album ulikt alle andre før det. Violet Road er bandet med referansene fra et halvt hundreår, med multi-instrumentalisme og meloditeft fra øverste hylle. Bandet som aldri slutter å overraske både i studio og på scene. De som tørr tenke nytt, men også som tørr stå på sitt og å aldri la seg innskrenke av sjangerbegrep eller trender. Albumet «A New Day Begins»  innfrir alle disse premissene, med låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattsol. 

 

Violet Road er et av landets mest produktive band, og har de siste årene også turt å tro på egne produksjoner, retningsvalg og kreative konsepter. På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel. Dog er selv Violet Road ikke i stand til å ikke være seg selv like. De kjente korstemmene til brødrene Rundberg og Kjetil Solbergs fløyelsrøst er det som de siste 10 årene har vært bandets kjennetegn. Her vil ikke fansen skuffes denne gangen heller. Melodiene sitter og bæres med av lytteren i lang tid etter at siste tone er sunget.