top of page

Transport til Kjerringsjøen

Nytt tilbud til våre gjester:

Frakt med 8- eller 9-seter til Kjerringsjøen på svensk side, et perfekt utgangspunkt for padleturen gjennom Femundsmarka!

Sikre deg plass ved å forhåndsbestille sete og eventuell overnatting ved å sende en epost til booking@femundlodge.no. Gjester som bor hos oss prioriteres, men det er naturligvis ingen forutsetning.

-Bor du minst en natt hos oss, enten før eller etter padleturen, kan du parkere gratis hos oss, så sant turen ikke overstiger en uke. Alle andre bes benytte langtidsparkeringen på nabotomta, mellom Femund Lodge og Nasjonalparksenteret.

- Du kan ta med ryggsekk, packraft, åre, kort sagt den bagasjen du trenger for turen. En nedpakket Ally regnes som vanlig bagasje.

- Det er mulig å leie full padlepakke av oss, enten packrafter eller kanoer.

- Det er en lang kjøretur, cirka tre timer, så husk å gå på toalettet før avgang.

- Pris per person, hvis du er overnattende gjest hos oss: 1490,-.

- Pris per person som ikke bor hos oss: 1990,-.

- Det er mulighet for frakt av maks to lange kanoer per tur, mot et tillegg på 200,- per kano. Bor du hos oss bortfaller dette tillegget.

- Det er mulighet for frakt av inntil to hunder per tur, mot et tillegg på 200,- per hund. Vi tar da med hundebur i bilen. Bor du hos oss borfaller dette tillegget. NB: sørg for å ha vaksiner i orden!

 

Datoer som er satt opp foreløpig:

Mandag 19. juni, avgang fra Femund Lodge klokken 10.00

Mandag 26. juni, avgang fra Femund Lodge klokken 10.00

Mandag 3. juli, avgang fra Femund Lodge klokken 10.00

Dette tilbudet er et prøveprosjekt, og nye avganger vil settes opp etter behov. Send gjerne forespørsel til post@femundlodge.no.

bottom of page