top of page

Kokk, butikk-ansvarlig, vert eller «altmulig-bestyrer-par» søkes til Lars Monsen Femund Lodge

I 2020 overtok Lars Monsen Femund Fjellstue på Elgå, cirka 1,5 times kjøring nord for Trysil. Dersom Covid-19-situasjonen tillater det, gjenåpner stedet 1.juni 2021 som Lars Monsen Femund Lodge (www.femundlodge.no). Dette er et lite, men trivelig sted med overnattingskapasitet på 16, maks 20 gjester. Femund Lodge ligger der bilveien slutter, ved Femundens bredd og som en naturlig innfallsport til Femundsmarka.

Femund Lodge vil arrangere villmarkskurs, guidede turer og skreddersydde opplegg, både for firmagrupper og privatpersoner. På lodgen åpner vi også til våren en egen Lars Monsen-butikk, med godt utvalg i friluftsprodukter.

I 2021 varer sesongen fra 1. juni til 30. september, med store muligheter for lukkede arrangementer både før og etter denne perioden. På sikt er det ingen grunn til at Femund Lodge ikke skal kunne holde åpent året rundt, naturligvis forutsatt at driften er økonomisk forsvarlig.

For sesongen 2021 ønsker vi nå å knytte til oss noen ressurspersoner som ønsker å bli med på denne reisen. Siden Femund Lodge er nystartet og under utvikling, vil en del veier garantert bli til mens vi går. Det er derfor viktig at du er initiativrik, utadvendt, selvgående, samarbeidsorientert, har høy arbeidskapasitet, er fleksibel og har evne til å takle uforutsette situasjoner. Dette betyr for eksempel at du må ta i et tak når det trengs, uavhengig av hvilket ansvarsområde du jobber mest med. Sagt med andre ord: en kokk bør også kunne klargjøre et rom, vaske et toalett eller skifte ei lyspære. Har du ikke denne holdningen er du ikke personen vi leter etter.

Du/dere må ha et eget firma som dere fakturerer fra.

 

Kokk

Som lodgens kokk har du ansvar for planlegging og gjennomføring av alt som skjer på kjøkkenet. Du er med på å komponere menyen, sørge for innkjøp og lære opp annet personell til enklere oppgaver på kjøkkenet i forbindelse med tilberedning og servering av mat.

Vert

Som en eller flere verter på Femund Lodge må du kunne spille mange roller. Du er vert, servitør, butikkselger, kjøkkenhjelp, renholder og utførende forefallende vedlikeholdsarbeid. Kanskje er dere et par som også har erfaring i å lage god mat for store grupper? Det dukker garantert også opp flere andre andre oppgaver. Trolig er du også friluftsinteressert, og kan bistå med organisering av lodgens aktiviteter.

 

Når starter du/dere?

•    Oppstart seinest 20. mai, trolig er det behov for noen dager innimellom, allerede i februar.

•    Omfang/varighet etter avtale

•    Vi tilbyr eget rom med enkel standard i hovedbyggets boenhet.

•    Øvrige betingelser etter avtale

 

Send en e-post med CV og kontaktinfo, en kortfattet motivasjonstekst og beskjed om når du kan starte til: post@femundlodge.no

bottom of page