top of page

Utleie 
På Femund Lodge har du mulighet til å leie småbåt med motor, kano, packraft eller sailyak. 

Husk at sikkerhet og sporløs ferdsel står øverst på lista i alt vi foretar oss i regi av Femund Lodge. Femunden er en stor innsjø med iskaldt vann også sommerstid, og med svært uforutsigbart vær. Hold deg nærme land, og ha alltid flytevest på! 

LMPackraft1.jpg

Ally og Hasle kanoer

  • 500,- per påbegynte døgn. 

  • Inkludert i prisen: kano, vest(er), padleårer

  • NB: Allyen leveres montert, og skal ikke demonteres. Det er heller ikke nødvendig. Gevinsten er en kano som er lett å bære der det må bæres. Hasle-kanoene er vesentlig tyngre, og krever to sterke personer under bæringene, men da går det fint. Skal dere kun padle på Femunden, i Jyltingmarka eller i nærområdene rundt Elgå passer Hasle-kanoen godt.

Lars Monsen Packrafts

For våre modeller Nordmarka, Karasjohka og Fishraft er pris for leie 500,- første døgn, og 300,- per påbegynte døgn deretter.

Roasten har plass til to personer og kan leies for 700,- første døgn. 400,- per påbegynte deretter. 

Modellen Rivercrosser kan leies for 400,- første døgn, og 200,- per påbegynte deretter, 

Inkludert i leien for alle packrafts: Elektrisk pumpe, pumpesekk, kajakkåre, og vest.

Hobie Single Sailyak 

 Leie med guide og sikringsbåt:

  • Dagsopplegg (inntil 8 timer) med en, to eller tre  personer i hver sin sailyak. Obligatorisk med guide som lærer bort bruken av sailyakene, og - hvis det er sterk vind -- som følger dere på Femunden med en motorbåt - tilfelle dere skulle få problemer av noe slag.. Pris 1 sailyak med guide; 4000,-. pr dag. 2 sailyaks: 5000,-. 3 sailyaks 6000,-.. Kun forhåndsbetaling.

  • Overnattingstur med teltleir ved Femunden. Samme opplegg som over, 24 timers leie, 500,- ekstra per person.. Guiden forlater dere når seilingen er ferdig for dagen, og returnerer når dere skal ut igjen dag 2. 

Leie uten guide og sikringsbåt:

  • Minimum et døgns leie: 1250,- pr. sailyak

  • Maksimum 6 døgns leie

  • Inkludert i leieprisen: fullt rigget sailyak med seil, fotpedaler, utriggere med to dekk, to Zarges-kasser, Bushwacker Straps, kajakkåre, vest -- samt en introduksjon i bruken av sailyaken.

  • Kun forhåndsbetaling.

  • NB: Vi tar et forbehold om at du faktisk er i stand til å håndtere disse båtene i sterk vind.

 

Ønsker du en turpakke med kanoer, packrafts eller sailyaks, med eller uten guide? Start fra Elgå, eller frakt til et annet startpunkt med avslutning i Elgå og kanskje en natt på lodgen? Vi setter sammen pakka for dere! Ta kontakt på booking@femundlodge.no. 

IMG_2026.jpg
DF5CC7F5-6B73-49B7-8020-B3EA172EEFB2.jpe
IMG_2692.jpeg
bottom of page