top of page

Sett av helgen fredag 23.- søndag 25. juni! Det blir høyst sannsynlig midtsommer-konsert på lodgen med Trine Rein – og forhåpentligvis en eller flere andre artister.

Grunnen til at dette ikke er helt klart ennå, er rett og slett at jeg venter på et tilbud på pris for leie av PA- og lysanlegg – en utgiftspost som må være klar før bookinger skjer. Kulturbransjen, inkludert artister, booking-ansvarlige, lydteknikere og firmaer som leier ut PA-anlegg, er jo blitt filleristet de to siste årene. Nå prøver de å finne den beste måten å overleve på.
 

I 2022 hadde vi tre knallbra konserter på lodgen, fordelt på tre helger med to ukers mellomrom. Det førte til at det ble overlapping med andre arrangementer i kommunen, for eksempel var det også konsert i Drevsjø (40 km unna) samme helg det var konsert på lodgen. Dette ønsker vi å unngå, så heretter velger vi å rendyrke Midtsommer på Femund Lodge-konseptet. En Trine Rein-konsert er obligatorisk, men det er også rom for en eller flere artister. Dette jobber vi med, og kommer til å legge ut programmet når det blir klart.
 

Takk for tålmodigheten!

bottom of page