top of page

 

Packraft-tur i Femundsmarka med Lars Monsen som din guide! 

 

TUR 1: Mandag 27. - torsdag 30. juni 2022

Guide: Lars Monsen 

MAKS 12 DELTAKERE

14900,- per person, send forespørsel til elin@femundlodge.no

Fire dager og tre netter, fra kl. 13.00 dag 1 til kl. 15.00 dag 4.

 

Dag 1 ankommer du lodgen seinest kl. 13.00. Kommer du i egen bil kan den parkeres trygt inne på  lodgens område.

·

Dag 1: Samling i storlavvoen kl. 13.00, med velkomst og praktisk info. Enkelt måltid før avgang. Turen starter når alle er pakket og klare, uten å stresse!

·

Dag 1, 2 og 3 tilbringes på tur, tilbake på lodgen seinest. kl. 18.00 dag 3. Du vil bli tildelt et dobbeltrom eller hytte sammen med en av de andre turdeltakerne..Dusj og en kald ...cola før middag kl. 19.00 (eller det som måtte passe), samling i lavvoen på kvelden. Premieutdeling (ja, det blir litt konkurranse underveis!)

 

Dag 4 kan du velge å sove lenge, frokost får du ansett. Utsjekk og farvel seinest 12.00.

 

Disse måltidene på lodgen er inkludert: lunsj dag 1, middag dag 3, frokost dag 4. Turproviant for selve packraft-turen (tre dager/to netter) må du ha med deg, men skulle du mangle noe fikser vi det. Du får forslag til pakkeliste tilsendt! 

 

Du må altså ha egen turproviant, bekledning og eget utstyr, unntatt packraften med tilbehør, den låner du som en del av pakka. Er det noe du mangler av utstyr klarer vi trolig å låne deg det.  

 

Fiskekort må du ordne selv! Gjør det på inatur.no.

 

Denne turen passer for deg som er i normalt god form, og som har sovet i telt. Packraft-biten går seg til, du kan være førstegangsseiler - det betyr bare litt oftere bæring forbi stryk der andre kanskje padler. Alle bør uansett være forberedt på å bære ofte forbi stryk og fosser, vi tar ingen sjanser.

 

Sporløs ferdsel er sentralt for alle arrangementer i regi av Femund Lodge!

 

Skriv litt om deg selv/dere som kameratgjeng, mht erfaring, alder og fysisk form, og send gjerne et ferskt bilde av deg selv i felten som viser at du faktisk er et aktivt friluftsmenneske. Ikke meld deg på dersom du har åpenbare fysiske utfordringer som gjør at du ikke kan holde et normalt, krevende tempo i tidvist tøft terreng med myrer og steinurer. Vi har dessverre opplevd at folk har segnet om i felten med hjertetrøbbel -- på en rolig vandretur -- fordi de ikke opplyste om helsesituasjonen sin. Livet ble berget takket være gode rutiner, men hele gruppa fikk seg en støkk. Det er ingen grunn til ikke å dra på flotte turer om du skulle ha hjertetrøbbel eller andre utfordringer, men dette er ikke den turen! 

NB: Værforbehold mht båttransport på Femunden, men vi har alltid plan B klar.

Lars.jpg
karasjohka 265 bilde.jpg
bottom of page