top of page

Velkommen til å bo på Femund Lodge i påsken 2021!

Vi har et begrenset antall hytter og rom for utleie i påsken. Minimum opphold er et 3-dagers opphold som beskrevet under. Halv pensjon, toaletter og dusjer i hovedhuset, tilgang til peisestue og storlavvo.

 

Velg fritt hvilke dager i tidsrommet fra og med innsjekk lørdag 27. mars til og med utsjekk søndag 4. april (1. påskedag). 

 

1990,- per person hvis dere er to som deler et dobbeltrom eller en hytte (totalt 3980,-) for et 3-dagers opphold. 750,- i tillegg per person per ekstra døgn.

2990,- hvis du er én person som bor alene på rommet for et 3-dagers opphold. 1200,- i tilegg per ekstra døgn.

4990,- hvis dere er inntil 4 personer som bor på en av hyttene  for et 3-dagers opphold. Tillegg 500,- per person per ekstra døgn.

 

Send en forespørsel om booking til post@femundlodge.no

Bookingen er gyldig når oppholdet er forhåndsbetalt.

Du bor på lodgen i tre dager og to netter. Innsjekk fra klokken 15.00 dag 1, utsjekk seinest 14.00 dag 3. Du kan naturligvis ankomme tidligere enn kl. 15.00 dag 1, men rommet er muligens ikke klart for innsjekk før 15.00.

Kost

Inkludert i prisen er frokost dag 1 og 2, med mulighet til å lage matpakke og fylle termosen til dagsturen. Middag kjøpes i tillegg, enten på lodgen eller hos vår nabo Femund Nasjonalparkhotell – eller kanskje du lager den selv i storlavvoen eller i felten? Merk at Nærbutikken i Elgå har alt du trenger, det er en godt utstyrt matvarehandel. Den ligger tre minutters gange unna Femund Lodge.

Losji

Dobbeltrom i lodgen. Fire hytter med enkel standard som har 2-4 senger hver. Felles toalett og dusj i hovedbygget.

  

Fasiliteter for Femund Lodge:

  • Storlavvo med bål og svartkjele: inkludert i prisen, ingen tillegg for bruk av ved eller kaffe.

  • Kafe åpent fra 10.00-17.00

  • Lars Monsen Store (sportsbutikk, åpent på linje med butikker i Nord-Canada)

bottom of page